Aanbod – Oostenburg

Aanbod

Wonen op Oostenburg

Oostenburg bestaat uit vijf nieuwbouwprojecten. Allemaal met een eigen karakter en aan het water gelegen. Deze nieuwbouw woningen komen te liggen nabij het centrum van Amsterdam. Oostenburg wordt een wijk waar Amsterdam nog echt Amsterdam is. Een bruisende mix van wonen en bedrijvigheid.

Werf Acht
Project Oostenburg

Werf Acht

Lees meer
De Vijzel
Project Oostenburg

De Vijzel

De Vijzel is een stoer gebouw van vijf verdieping. Er worden zestien appartementen (circa 50 m2), drie maisonettes (xx m2) één penthouse (100 m2) gerealiseerd.  Het gebouw heeft een industriële uitstraling en een duurzaam karakter. Het is energieneutraal en gebouwd met gebruik van circulaire materialen.
Lees meer
De Keizer
Project Oostenburg

De Keizer

Op Eiland Oostenburg, in het historische hart van Amsterdam, verrijst De Keizer. Dit stoere, majestueuze appartementsgebouw bestaat uit 44 exclusieve appartementen, maisonnettes atelierwoningen en penthouses. Met een state-of-the-art keuken, luxe badkamer, smart electronics en een prachtig uitzicht over het water en de skyline van de stad, woont u hier op topniveau.
Lees meer
De Admiraal
Project Oostenburg

De Admiraal

De Admiraal is een opvallende woontoren met veertien verdiepingen. Dankzij de hoogte geniet u van een ongeëvenaard uitzicht over het water en de binnenstad.
Lees meer
De Hout
Project Oostenburg

De Hout

Aan de Wittenburgervaart verrijst een duurzaam grachtenpand: De Hout. De naam verwijst naar de houten gevel van dit verfijnde gebouw, maar ook naar de Houtgracht.
Lees meer
De Susanna
Project Oostenburg

De Susanna

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Susanna. Een stijlvol en duurzaam gebouw – van vier contrastrijke panden – met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van Paul de Ruiter Architects, Bastiaan Jongerius Architecten en Ronald Janssen Architecten.
Lees meer

Partners